Ισπανικά για ενήλικες

Ισπανικά για ενήλικες

Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Τα ισπανικά (español) είναι η δεύτερη γλώσσα στον κόσμο σε αριθμό ομιλητών ως μητρική γλώσσα. Ομιλείται ως πρώτη γλώσσα από περίπου 550 εκατομμύρια ανθρώπους. Θεωρείται η δεύτερη πιθανώς σημαντική γλώσσα μετά την αγγλική σε ό,τι αφορά τον δυτικό κόσμο, χάρη στην αυξανόμενη χρήση της στις ΗΠΑ, της σχετικής επιβολής της στην εκπαίδευση, της αυξανόμενης οικονομίας του ισπανόφωνου κόσμου, της επιρροής της στη μουσική βιομηχανία και την παγκόσμια λογοτεχνία.

ΚΥΚΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ

Τα Διπλώματα Α1 και Α2 βεβαιώνουν το στοιχειώδες και βασικό επίπεδο γνώσεων αντίστοιχα, το Β1 βεβαιώνει τη μέτρια γνώση, το Β2 την καλή γνώση, το C1 την πολύ καλή γνώση και τέλος το C2 βεβαιώνει την άριστη γνώση της ισπανικής γλώσσας.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

1ος Κύκλος Σπουδών

Ένα (1) οκτάμηνο για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος DELE INICIAL B1 ή Β1 Κρατικού Πιστοποιητικού και 1 οκτάμηνο για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος DELE INTERMEDIO B2 (Lower).

Inicial

A1+A2+B1
  • Σε 8 μήνες
  • DELE B1

Intermedio

B1+B2
  • Σε 8 μήνες
  • DELE INTERMEDIO B2

2ος Κύκλος Σπουδών

Ένα (1) οκτάμηνο για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος DELE AVANZADO C1 ή Γ1 Κρατικού Πιστοποιητικού και 1 οκτάμηνο για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος DELE SUPERIOR C2.

Avanzado

C1
  • Σε 8 μήνες
  • DELE AVANZADO C1

Superior

C2
  • Σε 8 μήνες
  • DELE SUPERIOR C2

Είπαν για μας

Υψηλότατο Επίπεδο στις Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Κατερίνα ΤσίρκαΣπουδάστρια
Αφροδίτη ΜαρκαντωνάκηΣπουδάστρια
Αντρέας ΛαδάςΣπουδαστής
Ελένη ΟικονόμουΜητέρα μαθήτριας
Νάντια ΧατζίδουΜητέρα μαθήτριας
Ανδρέας ΡαγκαβήςΣπουδαστής
Σοφία ΣαραντάκουΣπουδάστρια
Γιώργος ΑλιβιζάτοςΠατέρας μαθητών
Ardit LekajΣπουδαστής
Πολύ καλή επιλογή για την εκμάθηση Ισπανικών. Η καθηγήτρια που είχα στο τμήμα μου ήταν εξαιρετική, πάντα δίπλα σε όλους και προσπαθούσε με έξτρα υλικό να καλύψει τις αδυναμίες του καθενός μας.
Υπέροχος χώρος, ευγενέστατο προσωπικό και πάνω απ’ όλα εξαιρετικό επίπεδο διδασκαλίας. Έχω παρακολουθήσει μαθήματα Ισπανικών και πληροφορικής και έχω μόνο τα καλύτερα να πω. Μπράβο.
Άριστοι εκπαιδευτικοί με αγάπη για το αντικείμενο τους. Η υποστήριξη από την διεύθυνση και την γραμματεία άριστη!
Έχω να πω τα καλύτερα. Ωραίο και φιλικό περιβάλλον, ολιγομελή τμήματα, εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί και σύστημα εκπαίδευσης. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Μπράβο σας! Συνεχίστε έτσι!!!
Πολύ μπροστά! Μοναδική οργάνωση, χρήση τεχνολογίας, επαγγελματισμός, ανθρωπιά, αγάπη, υπομονή, ζήλος, υπευθυνότητα από ένα κέντρο ξένων γλωσσών χαμηλών τόνων. Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας βλέπω τα αποτελέσματα στα παιδιά μου και χαίρομαι για την επιλογή μου. Polyglosso σε αγαπάμε.
Εξαιρετική δουλειά! Έμπειροι και ικανοί καθηγητές, άριστη επικοινωνία και μεταδοτικότητα. Πήρα πτυχίο Γαλλικών Β2 σε 2 χρόνια (από επίπεδο μηδέν) και τώρα μαθαίνω Ισπανικά με την ίδια όρεξη και ταχύτητα.
Παρακολούθησα το πρόγραμμα πιστοποίησης υπολογιστών εξ αποστάσεως. Το προσωπικό πάντα ήταν διαθέσιμο τηλεφωνικά για να μου λύσει κάθε απορία και να με βοηθήσει σε ό,τι χρειαζόμουν. Πήρα με την πρώτη το πτυχίο. Ευχαριστώ!
Ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους άψογα. Είναι επαγγελματίες. Επέλεξα για τα παιδιά μου Polyglosso μετά από μεγάλη έρευνα και δικαιώθηκα. Εξαιρετική συνεργασία με τη Διεύθυνση, απίθανοι καθηγητές και πολύ λογικά δίδακτρα για όσα προσφέρουν στα παιδιά μας που τους υπεραγαπούν. Προτείνω Polyglosso ανεπιφύλακτα.
Είμαι πολύ χαρούμενος που οι γονείς μου επέλεξαν Polyglosso όταν έπρεπε να ξεκινήσω Αγγλικά. Αρκετοί φίλοι στην παρέα μου έχουν πτυχία Αγγλικών σαν εμένα αλλά μόνο όσοι πήγαμε Polyglosso μιλάμε άνετα Αγγλικά! Ευχαριστώ Polyglosso.

Οι Παροχές μας

  • Τμήματα με 4 – 8 μαθητές/σπουδαστές
  • Διδασκαλία Ισπανικής Γλώσσας σύμφωνα με το «Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες»
  • Υψηλού Επιπέδου Διδακτικό Προσωπικό με μακροχρόνια εμπειρία στη Διδασκαλία
  • Τμήματα Παιδικά / Νεανικά / Ενηλίκων
  • Τμήματα Εντατικά και τμήματα ειδικών όρων
  • Φιλικό περιβάλλον, ευχάριστη ατμόσφαιρα
  • Κλιματιζόμενοι χώροι
  • Διαδραστικοί, Διαδικτυακοί Πίνακες
  • Προβολή ισπανικών ταινιών σε τμήματα όλων των επιπέδων
Πτυχία της Ισπανικής Γλώσσας

    Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα

    Επιλογή παραρτήματος (υποχρεωτικό)

    Your Shopping cart

    Close