Polyglosso

Belt Study System

Το πρωτοποριακό multimedia σύστημα επανάληψης – μελέτης της Αγγλικής Γλώσσας!

banner-belt-system

Τι είναι το BELT Study System;

Στο Polyglosso εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιούμε το πρωτοποριακό multimedia σύστημα επανάληψης – μελέτης της Αγγλικής Γλώσσας, belt study system.

Mια ώρα την εβδομάδα, κάθε  μαθητής έχει το δικό του Η/Υ στο Computer Lab, όπου:

επαναλαμβάνει την ύλη που έχει διδαχθεί με προσωποποιημένη δουλειά, στοχεύοντας στις αδυναμίες και τις ιδιαιτερότητες του

εξοικονομεί χρόνο που θα αφιέρωνε για μελέτη και επανάληψη στο σπίτι

καθοδηγείται από το δάσκαλο της μελέτης στο να μάθει να μελετά μόνος του και να στηρίζεται στις δυνάμεις του

μαθαίνει να μελετά ένα κεφάλαιο στα αγγλικά με τη σωστή σειρά

ακούει αυθεντικούς διαλόγους και κείμενα από native speakers

διαβάζει και ακούει τη θεωρία της γραμματικής

εξασκείται σε πλήθος διαφορετικών ασκήσεων γραμματικής, λεξιλογίου, listening και ορθογραφίας

διαβάζει ένα λογοτεχνικό βιβλίο του επιπέδου του κάθε χρόνο

έχει άμεση αξιολόγηση της επίδοσής του από το computer και το δάσκαλό του

προετοιμάζεται για τις εξετάσεις που θα δώσει

Με βάση το επιτυχημένο εκπαιδευτικό υλικό του BELT Study System, οι μαθητές μας πλέον έχουν στην διάθεσή τους το BELT Online, τη νέα έκδοση που συνδυάζει το ολοκληρωμένο υλικό για όλα τα επίπεδα με τις δυνατότητες που παρέχει το διαδίκτυο.

Η πρόσβαση στο BELT Online παρέχεται δωρεάν με κάθε εγγραφή σε οποιοδήποτε τμήμα Αγγλικών

Nέες μοναδικές λειτουργίες

Πρόσβαση στο BELT Online Management Platform χωρίς χρέωση από καθηγητές, μαθητές και γονείς και χρήση του συστήματος οπουδήποτε και οποιαδήποτε ώρα.
Πρόσβαση στις βαθμολογίες των μαθητών από τους γονείς τους μέσω web browser ή μέσω δωρεάν εφαρμογών (apps) για φορητές συσκευές όπως iPad/iPhone και Android tablet ή smartphone.

Είσοδος στο Belt Online

Συχνές ΕρωτήσειςΤο Belt είναι ένας ολοκληρωμένος και ελκυστικός τρόπος μελέτnς τnς Αγγλικής γλώσσας. Η μελέτn αυτή αφορά συνολικά στην ύλn του επιπέδου που ανήκει ο μαθητής και παράλληλα αναπτύσσει σωστά όλες τις δεξιότητες τnς γλώσσας (ομιλία, ακουστική, ανάγνωσn, γραφή).

Ο μαθητής αναπτύσσει πρωτοβουλίες, δουλεύει μόνος του σε διαφορετικό περιβάλλον από αυτό της τάξης και η προσπάθειά του αξιολογείται άμεσα. Το Belt είναι ένα ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα πολυμέσων προσαρμοσμένο στη διαδικασία της εκμάθησης των Αγγλικών και σε αντιστοιχία με τη διδακτέα ύλη που χρησιμοποιείται στην τάξη.

Οι μαθητές ακούν από το Computer αυθεντικούς διαλόγους και κείμενα από native speakers, ηχογραφούν τη φωνή τους από το μικρόφωνό τους και ελέγχεται η προφορά τους. Ασχολούνται επίσης με πλήθος διαφορετικών ασκήσεων και εκπαιδευτικών παιχνιδιών μέσα από τα οποία βελτιώνονται στο λεξιλόγιο, την ορθογραφία και τη γραμματική. Έτσι, πετυχαίνουμε καλύτερη και ευκολότερη αφομοίωση της ύλης.


Η χρήση του έχει τα χαρακτηριστικά ενός μαθήματος και εντάσσεται στην ύλn του επιπέδου. Ο μαθητής ασχολείται με το μάθημα που του έχει υποδείξει ο καθηγητής του, για μια ώρα κάθε εβδομάδα, στον ειδικό χώρο του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Polyglosso (Computer room).


Ναι. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο BELT Online Management Platform, με χρήση των κωδικών του μαθητή, από οπουδήποτε και οποιαδήποτε ώρα. Το BELT Online Management Platform σας παρέχει πρόσβαση στις βαθμολογίες των μαθητών μέσω web browser (www.beltstudysystem.com) ή μέσω δωρεάν εφαρμογών (apps) για φορητές συσκευές όπως iPad/iPhone και Android tablet ή smartphone (στο Play Store ψάχνετε για το Belt Student).


Η διαδικασία τnς μάθησης περνάει από δύο στάδια: διδασκαλία και σωστή εξάσκnσn. Το Polyglosso παρέχει πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διδασκαλίας τnς Αγγλικής γλώσσας, όμως αυτό δεν αρκεί. Οι μαθητές σήμερα δεν αφιερώνουν τον απαραίτητο χρόνο, δεν έχουν τα κατάλληλα μέσα και τον τρόπο για σωστή και επαρκή εξάσκηση της Αγγλικής γλώσσας στο σπίτι. Το Polyglosso έρχεται να καλύψει αυτό το κενό με την χρήση του Belt Online.

  • Αποκτά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
  • Μαθαίνει να μελετάει σωστά στηριζόμενος στις δυνάμεις του.
  • Το περιβάλλον τον βοηθάει να είναι εντυπωσιακά παραγωγικός.
  • Δουλεύει στο δικό του ρυθμό και βλέπει άμεσα τα αποτελέσματα του.
  • Ο ρόλος του είναι πιο ενεργητικός σε σχέση με το ρόλο που έχει στην τάξη.
  • Καθ’ όλη τη διάρκεια της εργασίας του δουλεύει ανενόχλητος και δεν αποσπάται η προσοχή του.


Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Ανάπτυξη Onoffweb.gr | Όροι χρήσης
Call Now Button

Powered by themekiller.com