Polyglosso
  • Τηλ: 2118007123

Poly-μελέτη

Καθημερινή σχολική μελέτη για μαθητές δημοτικού!

polymeleti-banner

Σχολική μελέτη για παιδιά δημοτικού

Απογειώστε τις σχολικές επιδόσεις των παιδιών σας!

Ειδικευμένοι και έμπειροι εκπαιδευτικοί που προετοιμάζουν τα παιδιά για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας.

Χρήση της αποδεδειγμένα επιτυχημένης εκπαιδευτικής μεθοδολογίας Polyglosso.

Μελέτη με τη βοήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και διαδραστικού πίνακα.

Εκμάθηση οργάνωσης και τεχνικής της μελέτης ώστε να πετυχαίνει ο μαθητής καλύτερα αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο.

Υποστήριξη μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες

Στα πλαίσια των εξελίξεων και των αναγκών στην εκπαίδευση , στο Polyglosso αναλαμβάνουμε να υποστηρίξουμε καθημερινά τη μελέτη και προετοιμασία των παιδιών όλων των τάξεων του δημοτικού για τα μαθήματα του σχολείου.
Οι περισσότερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας μικρός μαθητής στο σχολείο οφείλονται στην ανεπαρκή και αποσπασματική μελέτη στο σπίτι. Οι γονείς, ιδίως οι εργαζόμενοι, δεν έχουν το χρόνο ή τις γνώσεις να βοηθήσουν. Στο Polyglosso τα παιδιά προετοιμάζονται καθημερινά για τα μαθήματα του σχολείου τους και παράλληλα μαθαίνουν πως να μελετούν αποδοτικότερα και μόνα τους καθώς διδάσκονται τεχνικές και στρατηγικές για σωστή μελέτη ανάλογα με τις μαθησιακές τους ανάγκες και προτιμήσεις.

Συχνές ερωτήσεις

Η έναρξη μαθημάτων γίνεται μία εβδομάδα μετά την έναρξη του σχολικού έτους και εγγραφές γίνονται καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Το κέντρο παραμένει κλειστό στις επίσημες σχολικές αργίες.

Παρέχονται στους μαθητές μας σημειώσεις όταν αυτές θεωρούνται απαραίτητες για τα μαθήματα και χρησιμοποιούνται καθημερινά διαδραστικοί πίνακες συνδεδεμένοι με το Internet.Έτσι διευκολύνεται η αφομοίωση του εκπαιδευτικού υλικού.

Οι μαθητές με τη βοήθεια έμπειρων δασκάλων μαθαίνουν να μελετούν σωστά μαθαίνοντας τεχνικές μελέτης που βοηθούν στην οργάνωση της συνολικής εργασίας, στην εξοικονόμηση χρόνου αλλά και στο να αναπτύσσουν κριτική σκέψη.

Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι για τη σωστή προετοιμασία απαιτείται καθημερινά τουλάχιστον δυόμισι ώρες απασχόληση. Κάθε μέρα 3:00 με 5:30 από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη προετοιμάζουμε τους μαθητές για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας και Σάββατο πρωί 11:00 με 1:30 για τα μαθήματα της Δευτέρας. (Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό)

Οι εκπαιδευτικοί μας είναι ειδικά καταρτισμένοι και εφαρμόζουν συγκεκριμένη τακτική στην προσέγγιση παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες καθώς αυτό απαιτεί επιστημονική γνώση και εμπειρία.

Η εμπειρία μας μάς έχει δείξει ότι ο συγκεκριμένος χρόνος μελέτης στο Polyglosso είναι ιδιαίτερα αποδοτικός και του μένει αρκετός ελεύθερος χρόνος που κάθε παιδί έχει ανάγκη.

Μέσα σε μικρό συγκριτικά χρονικό διάστημα θα δείτε πως ο μαθητής απαλλάσσεται από το άγχος του σχολείου και σταματούν οι προστριβές στο σπίτι αφού το παιδί καταφέρνει με τη βοήθειά μας να αυξήσει την αυτοπεποίθησή του και να έχει καλύτερες επιδόσεις στο σχολείο.

Έχοντας λάβει υπόψη τον ήδη επιβαρυμένο οικογενειακό προϋπολογισμό έχουμε να προτείνουμε την πιο οικονομικά προσιτή λύση για το καθημερινό διάβασμα του δικού σας παιδιού. Το κόστος είναι πολύ οικονομικότερο από οποιοδήποτε ιδιαίτερο μάθημα βοήθειας των παιδιών στο σπίτι, ενώ η συμμετοχή τους στην μελέτη στο Polyglosso είναι σε ένα ευχάριστο, φιλικό περιβάλλον.


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:

Για αδέρφια ή ταυτόχρονη εγγραφή 2 παιδιών (φίλοι, ξαδέρφια, συμμαθητές, γειτονόπουλα), μόνο 110€ το μήνα για το κάθε παιδί. (Η μηνιαία συμμετοχή για τα δύο παιδιά, παραμένει εφόσον συνεχίζουν και τα δύο παιδιά τη σχολική μελέτη για όλη τη σχολική χρονιά.)

Τα δίδακτρα της σχολικής μελέτης πρέπει να πληρώνονται την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα.

Δηλώστε συμμετοχή άμεσα για το πρόγραμμα της σχολικής περιόδου του Σεπτεμβρίου.

Η πρώτη εβδομάδα 26/9 - 30/9 εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Καθημερινή σχολική μελέτη 130€ το μήνα!

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Ανάπτυξη Onoffweb.gr | Όροι χρήσης
 

Powered by themekiller.com