Polyglosso

Εκπαιδευτικό σύστημα

Ποιοτική διδασκαλία!

Στο Polyglosso δημιουργούμε ένα μαθησιακό περιβάλλον μέσα στο οποίο οι μαθητές μας μπορούν να εξελιχθούν ως προσωπικότητες, ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούν να εμπνευστούν από τη διδασκαλία, να μάθουν αλλά και να ολοκληρωθούν ως άτομα.

Οι καθηγητές μας

Οι καθηγητές μας, Έλληνες και ξένοι, είναι όλοι απόφοιτοι Ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων, είναι άρτια εκπαιδευμένοι και έχουν επιλεγεί για τον ενθουσιασμό τους αλλά και την ικανότητα τους να καλύπτουν τις ανάγκες των σπουδαστών. Φιλικοί και προσιτοί καθώς είναι, εκτιμούν τις ανάγκες των μαθητών και προσαρμόζουν ανάλογα το πλάνο του μαθήματός τους. Πολλοί καθηγητές μας στα ήδη πλούσια βιογραφικά τους συγκαταλέγουν εμπειρία ως εξεταστές αλλά και ως συγγραφείς βιβλίων. Έχουν υψηλό βαθμό επαγγελματισμού και στόχος τους είναι η επιτυχία του μαθητή. Όλοι εκπαιδεύονται στο σύστημα ”Polyglosso” και παρακολουθούν ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια πριν την έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς.

Εξατομικευμένη διδασκαλία

Οι ιδρυτές των Κέντρων Ευρωπαϊκών Γλωσσών Polyglosso και οι Διευθυντές των παραρτημάτων ασχολούνται με ζήλο αποκλειστικά με τη σωστή λειτουργία των κέντρων, καθοδηγώντας τις ομάδες των καθηγητών ώστε να παρέχουν εξατομικευμένη βοήθεια στον κάθε μαθητή ανάλογα με τις ανάγκες του. Τα οκταμελή τμήματα μας δίνουν τη δυνατότητα να ελέγχουμε καθημερινά την πρόοδο του κάθε μαθητή και να διακρίνουμε αν κάποιος χρειάζεται επιπλέον βοήθεια ή έχει δυσκολίες σε κάποιο τομέα.

8μελή ομοιογενή τμήματα (octorial)

Τα αυστηρώς οκταμελή τμήματα έχουν ως αποτέλεσμα:

Συνεχή επαφή καθηγητή μαθητή

Έλεγχο του μαθητή σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος

Συνεργασία σε περιβάλλον μικρής ομάδας

Άμιλλα ανάμεσα στους μαθητές

Αποτελεσματική διδασκαλία

Online Tests

Οι μαθητές εξετάζονται γραπτώς μέσα από συχνά τέστ σε κάθε τρίμηνο, έτσι ώστε να είναι δυνατή η εμπέδωση της ύλης και στο τέλος της σχολικής περιόδου διενεργούνται γραπτές και προφορικές εξετάσεις. Όμως, οι σπουδαστές μας έχουν πρόσβαση και σε online tests τα οποία στηρίζονται ακριβώς στην ύλη που διδάχθηκε και πραγματοποιούνται μετά το τέλος κάθε ενότητας.

Διαδραστικό Σύστημα – Μάθημα σε «έξυπνες αίθουσες»!

Tο Polyglosso είναι πλήρως εξοπλισμένο με «έξυπνες αίθουσες» που διαθέτουν διαδραστικούς πίνακες, σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό, συστήματα ηλεκτρονικής διασύνδεσης (video conferencing), εργαστήρια Η/Υ (computer labs). Όλα τα βιβλία που χρησιμοποιούμε προβάλλονται σε ηλεκτρονικούς πίνακες και ζωντανεύουν μπροστά στο σπουδαστή. Στο Polyglosso πιστεύουμε ότι στη σωστή εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας παίζει σημαντικό ρόλο η μεταφορά της κουλτούρας, της φιλοσοφίας και της συμπεριφοράς ενός λαού. Γι’ αυτό μέσα από ειδικά βιντεομαθήματα προσαρμοσμένα στην ύλη των βιβλίων, ή και μέσα από τα διαδραστικά προγράμματα των βιβλίων μας, δημιουργούμε παραστάσεις, αναλύουμε συμπεριφορές και καλούμε το μαθητή να συγκρίνει και να μιμηθεί τους τρόπους επικοινωνίας του λαού του οποίου τη γλώσσα διδάσκεται.

Computer Multimedia

Στα εργαστήρια Η/Υ (computer labs) ένας μεγάλος αριθμός ασκήσεων μέσω Computer βρίσκεται στη διάθεση των μαθητών, οι οποίοι διασκεδάζουν μαθαίνοντας, εντοπίζουν καλύτερα τα λάθη τους και ταυτόχρονα μαθαίνουν να χειρίζονται ένα από τα πιο σύγχρονα και χρήσιμα ηλεκτρονικά μέσα της εποχής μας. Η κίνηση της εικόνας, τα χρώματα, ο ήχος, η δυνατότητα εγγραφής και ελέγχου της προφοράς του μαθητή κάνουν το μάθημα ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Videocamera

Στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε ένα αποδοτικό και ευχάριστο μάθημα, χρησιμοποιούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα μια βιντεοκάμερα η οποία τοποθετείται στο χώρο του μαθήματος και βιντεοσκοπεί μια συζήτηση, ένα σκετς ή μια παρουσίαση εργασίας των μαθητών. Αργότερα, οι μαθητές με τον καθηγητή τους παρακολουθούν την ταινία τους και βλέπουν τους εαυτούς τους σε πρωταγωνιστικούς ρόλους να χρησιμοποιούν τη γλώσσα που διδάσκονται. Παράλληλα, εντοπίζουν οι ίδιοι τα λάθη τους, τα συζητούν, τα αναλύουν και τα αποφεύγουν στο μέλλον.

Φωτοτυπημένο Υλικό – Πλάνο Μαθήματος

Άφθονο φωτοτυπημένο υλικό, προϊόν προσωπικής εργασίας των καθηγητών μας, μοιράζεται καθημερινά στους μαθητές, αποσκοπώντας στην απλοποίηση και εμπέδωση της γλώσσας. Ιδιαίτερα στους μικρούς μαθητές, δίνεται επιπλέον ειδική φωτοτυπία σε κάθε μάθημα, η οποία περιγράφει τις εργασίες τους, οι οποίες είναι οργανωμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να ολοκληρώνονται τα Σαββατοκύριακα, χωρίς μελέτη μέσα στην εβδομάδα. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε άριστη ενημέρωση του γονέα σχετικά με τις εργασίες του μαθητή στο σπίτι αλλά και ένα χαλαρότερο εβδομαδιαίο πρόγραμμα για το μαθητή.

Power Box – Τα πιο σύγχρονα βιβλία, σε ένα μοναδικό πακέτο

Έχοντας δημιουργήσει ένα επιτυχημένο εκπαιδευτικό σύστημα και προσπαθώντας να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον των μαθητών χρησιμοποιούμε σύγχρονα βιβλία με διαδραστικό υλικό, δικών μας εκδόσεων ή και μεγάλων ευρωπαϊκών εκδοτικών οίκων, τα οποία προσεκτικά επιλέγει ομάδα ανώτερων στελεχών με πολύχρονη εκπαιδευτική πείρα. Επιπλέον, τα βιβλία μας συγκεντρώνονται ανά επίπεδο σε ένα ιδιαίτερα οικονομικό πακέτο, το Polyglosso Power Box, που φτιάχνεται αποκλειστικά για τους μαθητές μας.

Δανειστική Βιβλιοθήκη

Στο Polyglosso δημιουργούμε ένα μαθησιακό περιβάλλον μέσα στο οποίο οι μαθητές μας μπορούν να εξελιχθούν ως προσωπικότητες, ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούν να εμπνευστούν από τη διδασκαλία, να μάθουν αλλά και να ολοκληρωθούν ως άτομα.

Σε κάθε παράρτημα λειτουργεί Δανειστική Βιβλιοθήκη με λογοτεχνικά βιβλία προσαρμοσμένα στο επίπεδο γνώσεων των μαθητών, Listening CD, CD-Rom, Video, βιβλία εκθέσεων, λεξικά κ.λ.π.

Διαδραστικοί Πίνακες


diadrastikoi-pinakes

Καλωσήλθατε στο μέλλον της μάθησης με ηλεκτρονικούς πίνακες!

Το Polyglosso εισάγει νέες προηγμένες τεχνικές διδασκαλίας!

Ο διαδραστικός πίνακας είναι ένα εργαλείο διδασκαλίας που αλλάζει όλα τα μέχρι σήμερα γνωστά δεδομένα. Χρησιμοποιεί την εικόνα και τον ήχο ταυτόχρονα για να προσελκύσει την απόλυτη προσοχή των μαθητών αλλά και για να δημιουργήσει παραστάσεις στους σημερινούς μαθητές που έχουν συνηθίσει να «βομβαρδίζονται» καθημερινά από ηχητικά και οπτικά μηνύματα τα οποία απομνημονεύουν γρηγορότερα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Όλα τα βιβλία μας συνοδεύονται από τα δικά τους διαδραστικά προγράμματα.

Τι είναι όμως ο διαδραστικός πίνακας?

Ο διαδραστικός πίνακας είναι μία ηλεκτρονική οθόνη-πίνακας πάνω στην οποία προβάλλονται οι σελίδες του βιβλίου μας και το κάνουν να ζωντανεύει! Το κείμενο αρχίζει να διαβάζεται μόνο του, οι ασκήσεις του βιβλίου λύνονται από το μαθητή που χρησιμοποιεί το δάχτυλό του για να γράψει και ελέγχονται άμεσα! Οι ήρωες των κειμένων από εικόνες γίνονται video και το μάθημα διασκέδαση. Ο διαδραστικός πίνακας είναι μία μεγάλη οθόνη υπολογιστή αφής όπου για «ποντίκι» χρησιμοποιούμε το δάχτυλό μας. Αντικαθιστά την τηλεόραση και το DVD, αντικαθιστά το CD-player και κάνει το μάθημα ευκολότερη και ταχύτερη δουλειά για τον καθηγητή και απόλαυση για το μαθητή.

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Ανάπτυξη Onoffweb.gr | Όροι χρήσης
Call Now Button

Powered by themekiller.com